#1701
Daudz 5 tagua riekstu keychains kā liela lelle, rokas izstrādāts atslēgu riņķi
Cena €10.59 EUR
Kategorija
Keychains
Stāvoklis
Aktīvs
Maksājumu metodes
  • Paypal
  • MoneyGram
piegādes cenas
  • LV kuģniecības cena: €5.29 EUR
  • Starptautiskie kravu pārvadājumi cena: €7.06 EUR
piegādes laiks
15-30 dienas, ar spēkā izsekošanai
atgriešanās
atgriež pieņemts
pircēja aizsardzību
garantija pēc pasūtījuma saņemšanas vai naudas kompensāciju
Pārdevēja informācija

Pārdots amatnieciba

Biedrs kopš: 16.09.2015


Skatīt vairāk preces no šī pārdevēja

Vairāk par preci
Daudz 5 tagua riekstu keychains veidā lielās lelles. Dabas augu ziloņkaula taustiņu piederumi, rokas izstrādāts. Tagua palm ir zināms, augu endēmiski Darbojas Andes, tostarp arī Ekvadoru. Tās žāvētu riekstu plaši izmanto, lai padarītu rotaslietas un amatniecību.

PIEGĀDES LAIKS: Mēs nosūtīt savu pasūtījumu no Kito, Ekvadora, pēc 1-2 darba dienu laikā no saņemšanas jūsu maksājumu. Aptuvenais laiks, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ir 15-20 dienas. Izsekošana ar USPS pieteikties ASV. Tur varētu būt zināma kavēšanās, jo gaisa pastu, bet, kopumā, šīs kavēšanās nav, notiek bieži. Pasta ir sertificēts, tātad, ja jūs nesaņemat jūsu pasūtījuma 1 mēneša laikā, mēs darīsim oficiālu sūdzību post office. Uz ierobežotu laiku būs 55 dienas.

EXPRESS PIEGĀDE VARIANTS: Mēs piedāvājam arī ekspress piegāde ar FEDEX. Izmantojot šo opciju, jums būs iespēja saņemt jūsu pasūtījuma 2-3 dienu laikā uz ASV un 3-10 dienu laikā, visā pasaulē. Sazinieties ar mums, lai dotu jums especific express shipping cenu, ka precīzu summu produktiem, jūs, lai kopā ar mums.

ATLAIDE KOMBINĒTĀS PASŪTĪJUMI: Ja jūs pērkat 2 vai vairāk daļās, pastāv kuģniecības atlaidi 3 USD katru papildus daudz, ka jūs pērkat. Apmeklējiet mūsu veikalus Pasaulē Cenām, lai noskaidrotu, daudzi citi produkti, ko mēs piedāvājam. Mēs esam vairumtirgotāji. Ja jūs meklējat, lai iegādātos produktus ar hundrends vai tūkstošiem, lūdzu, nosūtiet mums ziņu par īpašu cenu un nopirkt to tagad daudz.

ATSAUKSMES: Ja jums ir apmierināti ar produktu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes. Tas mums palīdzēs, lai nodrošinātu labāku servisu un piedāvā vairāk produktus pārdošanai. Ja jūs vērtējat piegādes laiku un piegādes cenas ir jāapsver, mēs nosūtīt pasūtījumus no Kito, Ekvadora. Ja ir jebkāda veida problēmas ar jūsu pasūtījumu, lūdzu, nosūtiet mums ziņu un mēs jums atrisināt to. Paldies.
Atsauksmes

Tava epasta adrese:

Jautājums: